A kézilabdacsapat gépének pilótafülkéjébe akart betörni az egyik utas

Drámai események zajlottak le a Frankfurt-Belgrád közötti Lufthansa-járaton vasárnap délután. Éppen az osztrák Alpok fölött jártak 11 ezer méter magasan, amikor egy jordániai utas be akart törni a pilótafülkébe – írja a szerb sajtóra hivatkozva a Blikk.

Az amerikai útlevéllel rendelkező férfit az utasok gyűrték le, mégpedig a repülőn utazó Vojvodina kézilabda-csapat megtermett tagjai – számolt be az esetről a szerbiai BlicA jordániai férfi végig gyanúsnak tűnt a beszámolók szerint. Az Agerpres szerint az utasokat is megfenyegette.

"A repülőút felénél felpattant és megpróbált behatolni a pilótafülkébe" – nyilatkozta Milan Djukic, az újvidéki kéziklub elnöke. Miután a sportolók ezt megakadályozták, a business-classon ültették le a férfit, de végig rajta tartották a szemüket, és már nem okozott több gondot.

A pilóta végül nem jelentett vészhelyzetet a repülésirányításnak, de a landolás után rendőrök jelentek meg a gépen és elvitték a jordániai férfit. Egyelőre nem tudni, hogy mit akarhatott az utas, és egyáltalán terrorcselekményt akart-e elkövetni vagy csak zavarodott elmeállapota okozott kalamajkát.

 

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?