Egyetlen roma hagyományhoz ragaszkodik Radics Gigi

A 2012-es Megasztár győztese, a roma származású Radics Gigi egy interjúban elárulta: a szerelem beteljesülését a nászéjszakára tervezi, előtte nem szeretné elveszíteni ártatlanságát, ez az egyetlen roma hagyomány, amelyet be akar tartani.

Míg a magyarországi fiatalok átlagosan tizenhárom évesen vesztik el a szüzességüket, a Nógrád megyei Endrefalván született Radics Gigi hiába múlt el tizenhat éves, nem érzi sürgetőnek szüzessége elvesztését, épp ellenkezőleg.

gigi arc

Gigi szombaton a Klubrádió Klubdélelőtt című műsorának vendége volt, és a műsorvezető többek között a magánéletéről faggatta. A lányról már korábban kiderült, nem volt eddig komoly kapcsolata, de nem is lenne most ideje rá, mondta a rádióban. A kérdésre, hogy mit szólna édesapja, ha egyszer azzal állítana haza, hogy ott akar aludni a barátja, Gigi felnevetett: „Húúú, ez elképzelhetetlen!”

Ugyanakkor egyet is ért a szülői szigorral: „Jó dolognak tartom, ha házasság előtt nincs semmi. Ez az egyetlen roma hagyomány, amit betartok. A legtöbb roma lány nem engedi, hogy az esküvő előtt ott aludjon a fiú” – mesélte szemérmesen a fiatal énekesnő.

gigi enekel

Talán furcsán néznek kortársai Gigire, de őt egyáltalán nem zavarja, hogy a környezetében sokan másként vélekednek a szexualitásról.

„Ragaszkodom ahhoz, amiket elmondtam, ezt az utat szeretném bejárni, tiszteletben tartva a hagyományainkat” – jelentette ki határozottan.

Kimaradt?