Megverték és kirabolták a magyar szépségkirálynőt

Kis híján veszélybe került Polgár Ildikó Eb-indulása, a fitneszmodellt és volt szépségkirálynőt ugyanis Budapesten megverték és kirabolták – írja az Origo.

Az eset Budapesten a Határ úton történt, nem messze a tűzoltóságtól. „Egy férfi jött velem szembe, egy pofonnal indított, majd a telefonomért nyúlt – éppen az édesanyámmal beszéltem –, de én szorítottam, nem adtam. Rángatott, dulakodtunk, és tudtam, hogy el fogja venni a mobilom, de addig nem adtam, amíg meg nem tudtam nézni jól az arcát, hogy később felismerjem" – mesélte a portálnak.

A 2008-ban Miss Hungary-győztes szépségkirálynő az eset után kergetni kezdte a férfit, akit egy rendszám nélküli Fiat Puntóban vártak, így el tudott menekülni. Polgár Ildikó szerint nem egyedi esetről lehet szó, a férfi ellen feljelentést tett.

Bár sérüléseket is szenvedett, a fitneszmodellt a történtek nem tántorították el attól, hogy induljon a bolognai Európa-bajnokságon. A korábbi Eb-ken két ezüstérmet szerzett, most szeretne még jobb eredményt elérni. 

Kapcsolódók

Kimaradt?