Az olasz szépségkirálynőn szórakozik a fél világ

A második világháborúról ábrándozik és Michael Jordan kosárlabdázó a kedvenc történelmi személyisége az új olasz szépségkirálynőnek.

A római 18 éves Alice Sabatini nem csak a testi adottságaival hívta fel magára a figyelmet az olasz szépségkirálynő-választáson, hanem nyilatkozataival is. Egyik zsűritag kérdésére, hogy melyik korban élne legszívesebben, Alice az 1942-es évet nevezte meg. A lány a megdöbbent zsűritagnak azzal indokolta válaszát, hogy a második világháborúról csak a könyvekből tudunk, és ő szeretné „átélni” a háborút, őt meg amúgy sem küldenék harcolni, hiszen nő.

A szépségkirálynő válaszai megihlették az internetes népművészeket, akik öntötték magukból a mémeket. Az egyiken a 18 éves lány Hitlerrel és Mussolinival kocsikázik együtt, egy másikon pedig katonákkal és hadihajóval tömött parton napozik. 

Egyébként a szépségkirálynőnek nem ez volt az egyetlen meghökkentő válasza. Arra a kérdésre, hogy ki a kedvenc olasz történelmi személyisége, Alice Sabatini azt a válaszolta: „Michael Jordan, a kosárlabda-történelem legnagyobb játékosa”.

Különös válaszai ellenére nem csökkent Sabatini népszerűsége, mind a zsűri, mind pedig a nézők szavazatai alapján őt választották Olaszország legszebb nőjének.

Kimaradt?