Adele új klipje rekordokat döntöget

Öt nap alatt közel 88 millióan látták Adele négy év után megjelent első videoklipjét. A brit énekesnő Hello című dalát október 22-én tette közzé a Vevo. Az első első 24 órában a Vevo.com zenei videó- és szórakoztató felületen több mint 27 milliós nézettséget produkált.

A Vevo hétfői közlése szerint a múlt pénteken debütált Adele-klip Taylor Swift Bad Blood című videoklipjét fosztotta meg a rekordtól: az amerikai énekeső slágeréhez forgatott kisfilmet több mint húszmilliószor nézték meg a felhasználók a májusi megjelenését követő első 24 órában -számolt be az MTI.

A Hello című szám a brit énekesnő négy év szünet után, novemberben megjelenő 25 című új albumának első kislemeze. Adele korábbi, 21 című albuma hat Grammy-díjat hozott az énekesnőnek és több mint 30 millió példányban kelt el világszerte.

Zeneipari forrásokat idézve a Billboard.com arról számolt be, hogy a Hello nagyjából 450 ezres eladást produkált a megjelenését követő első két napban és a szám várhatóan a Billboard Hot 100-as kislemezeladási lista élére fog kerülni a jövő héten.

Kapcsolódók

Kimaradt?