Adele hamarosan elkészül új albumával

Régóta lehetett tudni, hogy Adele stúdióban van, de az énekesnő csak csütörtökön erősítette meg hivatalosan, hogy hamarosan megjelenik harmadik nagylemeze. 25 lesz az új albumának a címe, ami nem meglepő fordulat a 19 című debütáló album és az azt követő 21 után. Adele szerint a 25 azt jelenti, hogy már felnőttkorba lépett.

Négy éve nem jelent meg egyébként albuma Adele-nak, aki úgy tűnik eddig az anyasággal volt elfoglalva, 2012 októberében született ugyanis kisfia. Vasárnap este már lement egy kis teaser a brit tévében az X-Faktor szünetében, akkor már lehetett sejteni, hogy ebből új album lesz - írja az index.hu. Bár a 26 másodperces részletről csak később erősítették meg, hogy Adele-től származik.

Adele a BBC-nek már nyilatkozott is, azt mondta az új albummal szeretné bepótolni azt az időt, amit elpazarolt, és azokat a dolgokat, amiket nem tett meg. Egyúttal elnézést kért, hogy ilyen sokáig kellett várni az új albumra, Adele szerint a felvételek az elmúlt években folyamatosan készültek. Adele előző albuma a 21 eddig, több, mint 30 millió példányban fogyott, ez minden idők negyedik legjobban eladott lemeze, ami azért is különösen nagy teljesítmény, mert a lemezeladások száma folyamatosan csökken.

Kimaradt?