Az X-Faktor-rajongók szerint Antal Timi és Szabó Dávid összeillenének

Összeillő párnak látják az X-Faktor rajongói Szabó Dávidot és Antal Tímeát. A két énekes valóban jóban van, de állítják, kapcsolatuk csak baráti.

Antal Timi és Szabó Dávid azzal adott okot találgatásra, hogy mindketten megosztották rajongóikkal közös fotójukat. Dávid még egy szívecskét is tett megszólalása végére, „Gondolom, nem kell bemutatnom, ki ő.”

antaltimiszabodavid

A rajongók azonnal lelkesen hozzászóltak a képekhez és azt fejtegették, mi lehet a fiatalok között. „Szerintem szép kis összeillő pár lennétek, hajrá!” – írja Szakács Erzsébet. Otty Piri is hasonlóan okoskodott: „Két összeillő ember! Csak lassan, szépen kialakul a szerelem.” Horváth Imre szerint pedig: „Ő lehet az igazi, a többi csak kaland.”

csobotadel szabodavidA Bors munkatársa utánajárt a titoknak. „Nagyon kedveljük egymást Timivel! Olyan pozitív és tiszta embernek tartom őt, amilyen nagyon ritka. Igazán értékelem és tetszik az, hogy ő ilyen” – mondta Dávid a Borsnak, de hozzátette, csak barátság köti össze őket.

Timi számára nem volt újdonság a rajongók spekulációja. „Igen, én is láttam, hogy az emberek már elkezdenek kombinálni, pedig csak két ártatlan képet tettem fel. Nincsen semmi köztünk, nagyon jó barátok vagyunk, meg- értjük egymást, beszélgetünk, énekelünk, és ennyi. Az emberek szeretnek kombinálni, amikor meglátnak valakit együtt, de nekem párom van, nincs semmi köztünk” – szögezte le határozottan az énekes lány.

Kimaradt?