Ezek a marosvásárhelyi előválasztás szavazási helyszínei

Eldőlt, hogy hol szavazhatnak vasárnap azok a marosvásárhelyiek, akik regisztráltak az előválasztásra.

Tizenkét helyszínen adhatják le szavazatukat október 11-én azok a marosvásárhelyi lakhellyel rendelkező magyar nemzetiségű személyek, akik regisztráltak az előválasztásra. Arról, hogy ezt hol teszik meg, ki-ki saját maga dönthet, számítógépes rendszer segítségével szűrik ki az esetleges kétszer szavazókat. A szavazókörzeteket a történelmi egyházak segítéségével alakították ki a szervezők.

Ezek szerint a Főtéren - a Deus Providebit Tanulmányi Házban, a Bolyai téri Unitárius templomban, a Kövesdombon az Unitárius templomban, a volt November 7 negyedben, a Régi kórház utcában az evangélikus egyháznál, a belvárosi református egyházközség Bernády téri irodájában, a gecse utcai református (kistemplomi) egyházközségnél, a kövesdombi református egyházközségnél, az Egyesülés negyedben a Szabadi úti református egyházközség irodájában, az Ady negyedben, a Szabadság úti református egyházközségnél,  a Zsidó vértanúk utcában a Cserealji református egyházköség, a meggyesfalvi Árpádházi Szent Erzsébet plébánián és a Tudor negyedben a Bodoni Sándor utcában a Szent Kozma és Damján plébánián lehet szavazni vasárnap.

Október 8-ig, csütörtökig lehet még regisztrálni az előválasztásra a www.elovalasztas.ro oldalon. Aki addig nem teszi ezt meg, az sem vehet részt az előválasztáson. Az előválasztás helyes lebonyolítására a három magyar politikai alakulat, az RMDSZ, az MPP és az EMNP megbízottai, illetve a CEMO megbízottja felügyel. 

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?