Hamis rendszámmal akart kilépni Magyarországról egy román férfi

A nyírábrányi határrendészek a hét végén elfogtak egy román férfit, aki a megalapozott gyanú szerint teherautóján hamis rendszámmal akart az ország területéről kilépni – számolt be a police.hu.

A Nyírábrány Közúti Határátkelőhelyen 2015. szeptember 25-én 10 óra 30 perckor kilépésre jelentkezett egy román állampolgár az általa vezetett tehergépjárművével, amelyen egy BMW típusú személygépkocsit szállított. Az útlevélkezelő az ellenőrzéskor észrevette, hogy a tehergépkocsi rendszámát átjavították, ezért alapos ellenőrzés alá vonták a férfit és a gépjárműveket.

Ennek alkalmával a határrendészek a BMW csomagtartójában megtalálták a tehergépkocsira kiadott eredeti rendszámot. A rendőrök a 32 éves férfit elfogták és előállították a határrendészeti kirendeltségre, majd átvitték a Nyíradonyi Rendőrőrsre, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták.

A Hajdúhadházi Rendőrkapitányság Nyíradonyi Rendőrőrs a férfival szemben egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?