Blikk: egy volt magyar miniszter is regisztrált a félrelépős oldalon

Kákosy Csaba, a Gyurcsány-kormány volt gazdasági és közlekedési miniszterének neve is szerepel a "félrelépős oldal", az Ashley Madison kiszivárgott klienslistáján - írja a Blikk.

Mint arról korábban beszámoltunk, hackerek feltörték a félrelépésre szakosodott fizetős társkereső oldalt, az Ashley Madisont, majd közzétették a regisztrált fizetős felhasználók listáját, vagyis nagyjából 32 millió félrelépő adatait.

Kákosy Csaba volt miniszter azon a listán szerepelt, amely a kliensek fizetési adatait tartalmazta, eszerint Kákosy hitelkártyájával 11 600 forintot fizetett az Ashley Madison oldalán – így használhatta a honlap pluszszolgltatásait is.

Kákosy Csaba, aki 2007-2008-ban volt miniszter, és egyébként nős, illetve három gyermeke is van a Blikknek azt mondta, meglepődött, hogy az ő neve is ott volt a listán. Hozzátette, befektetőként dolgozik, sok internetes projekt kerül elé, és sok oldalra azért regisztrál, hogy megnézze, hogyan működnek. "Arra, hogy ide is regisztráltam volna, konkrétan nem emlékszem" - mondta a volt miniszter.

Kapcsolódók

Kimaradt?