Pillanatok alatt sminkel és szűr egy új szelfi-alkalmazás

Megjelent egy ingyenes alkalmazás, amelyet kifejezetten a szelfizőknek, elsősorban a nőknek készítettek. Hihetetlenül egyszerű használni: csak fel-le és jobbra-balra kell húzni az ujjunkat, hogy beállítsuk a megfelelő sminket és filtert.

A fejlesztők úgy gondolták, hogy a jó szelfi-applikációhoz két dologra van szükség: jó filtereik legyenek és sminkelje ki a felhasználókat - írja a hvg.hu. Ugyanakkor legyen egyszerű a használata: az Androidra és iPhone-ra is ingyen letölthető Bestie a legkönnyebb mozdulatokkal irányítható. Ha jobbra vagy balra húzzuk az ujjunkat, akkor 26 filter között válogathatunk, és amint elhúzzuk az ujjunkat, máris látjuk, hogy egy másik filterrel hogy nézne ki a szelfi. Ha kiválasztottuk a legjobb filtert, akkor fel és le húzhatjuk az ujjunkat, ekkor pedig a bőrünk változik meg, mintha sminkelnénk magunkat, csakhogy ez villámgyorsan történik: pillanatok alatt kiválaszthatjuk, hogy hanyas számmal jelölt lehetőséggel lesz a legszebb az arcunk. 

Az alkalmazásban a szerkesztés élőben történik, azaz el sem készül a fotó, már tudjuk, hogy fogunk rajta kinézni. Ha szelfizni akarunk, az app megnyitása után az előlapi kamera révén máris látjuk magunkat. Miután megvagyunk, csak meg kell érinteni a képernyőt és el is készül a szelfi. Természetesen ezekkel a szerkesztési lehetőségekkel utólag is élhetünk, ha a galériánkból kiválasztunk egy korábbi fotót.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?