Élete legboldogabb hírét osztotta meg a Facebook alapítója

Kislányt vár Mark Zuckerberg és felesége, Priscilla. A hírt természetesen a Facebookon jelentették be egy fotó kíséretében, melyen fehér pulijuk is látható. Kiderült: feleségével együtt évek óta próbálkoztak, háromszor is sikertelenül, ám most nagyon bizakodóak.

 

Priscilla and I have some exciting news: we're expecting a baby girl!This will be a new chapter in our lives. We've...

Posted by Mark Zuckerberg on Friday, July 31, 2015

"Izgalmas híreink vannak Priscillával: kislányunk lesz!" - írta ki Facebook oldalára a közösségi oldal atyja, a 31 éves Mark Zuckerberg pénteken.

Azt írja, új fejezet nyílik az életükben: már eddig is volt szerencséjük közel kerülni az emberekhez, hiszen felesége orvos és tanár, ő maga pedig azzal, hogy létrehozta a Facebookot, most pedig azon fognak dolgozni, hogy a világ egy jobb hely legyen a gyermekeknek és a következő generációnak.

Zuckerberg arról is ír, hogy évek óta próbálkoznak, felesége háromszor is elvetélt. "Tele vagy reményekkel, ha megtudod, hogy gyermeked lesz. Elképzeled, mi lesz belőlük, a jövőjükről álmodozol. Elkezdesz tervezni, aztán egyszer csak már nincsenek. Ez egy magányos tapasztalat. A legtöbben nem is beszélnek erről, magukba fojtják" - fogalmaz Zuckerberg, hozzátéve: a mai világban az, hogy az ember beszél a sikertelen terhességről, gyermeke elvesztéséről nem hogy elválasztja a világ többi részétől, hanem összeköti az embereket. "Megértést és toleranciát teremt, reményt ad" - írja.

A Zuckerberg házaspár azt reméli, hogy azzal, hogy beszéltek családi tragédiáikról a nyilvánosság előtt, sok embernek ad majd reményt és bátorságot ahhoz, hogy ők is megosszák fájdalmukat környezetükkel.

Felesége terhessége már annyira előrehaladott, hogy a vetélés kockázata nagyon alacsony, Priscilla és a gyermek is jól van, ők pedig nagyon várják érkezését Beast nevű magyar pulijukkal együtt, akinek "fogalma sincs, hogy mi fog történni".

Zuckerberg még azt is megosztotta a nagyközönséggel, hogy az ultrahangon a kislányuk felfelé mutató hüvelykujjal üdvözölte őket.

Kapcsolódók

Kimaradt?