Halálos baleset Maros megyében: egy nyárádszeredai fiatal vesztette életét

Autóbalesetben életét vesztette egy 27 éves nyárádszeredai fiatal Gyulakuta közelében, a 13A jelzésű országúton.

A Vocea Transilvaniei tájékoztatása szerint a fiatal férfi egyelőre ismeretlen okokból elvesztette a kontrollt a gépjármű felett, és az ellenkező sávon áthajtva nekiütközött egy fának. Meg nem erősített információk szerint az áldozat megpróbálta becsatolni a biztonsági övet, amikor látta, hogy baj van, de már túl késő volt.

A sofőr mellett utazott egy 22 éves, makfalvi lány is, aki súlyosan megsebesült. Őt kórházba szállították, a kiérkező mentősöknek már nem sikerült megmenteniük a fiatalembert.

FRISSÍTÉS: A PRO Tv információi szerint az áldozat kezdő sofőr lehetett. Az autót a balesetet megelőző néhány órában vásárolta. A vele utazó fiatal nő a jegyese volt, a hozzátartozók elmondása szerint két hét múlva házasodta volna össze.

Szemtanúk szerint a balesetet az okozhatta, hogy a sofőr be akarta kötni magát, a műveletben viszont elvesztette uralmát az autó fölött.

Az áldozat hozzátartozói elmondták, a fiatalember nemrég érkezett haza külföldről, ahol pénzt keresett, ebből vásárolta az autót. Jogosítványát nemrég kapta kézhez.

 

Kapcsolódók

Kimaradt?