Negyedszerre is lesz KMDSZ Nyári Egyetem

A Kolozsvári Magyar Diákszövetség augusztus 20–23. között negyedik alkalommal szervezi meg a Babeș–Bolyai Tudományegyetemmel közösen a Nyári Egyetemet, mely lehetőséget ad a fiatalok számára, hogy megismerjék a várost és a felsőoktatási rendszert.

A szervezők szombati tájékoztatása szerint egyetemi években rengeteg jegyzet, tanulás, kurzus, szeminárium, kredit, kocsma, szórakozás és megannyi élmény vár a diákokra, Kolozsvár pedig nagy, és olykor nehéz kiigazodni rejtélyes utcáin, az egyetemi útvesztők is néha vadregényesek.

Ezért döntött úgy a KMDSZ, hogy megkönnyíti az egyetemisták útját, és segít nekik, hogy betekintést nyerjenek az egyetemista életbe, megismerjék a várost, leendő évfolyamtársaikat és a felsőéveseket, illetve a diákok arra is lehetőséget kapnak, hogy megtapasztalják Kolozsvár pezsgő kulturális életét a Kolozsvári Magyar Napok keretén belül.

A rendezvényre online jelentkezhetnek a diákok a Nyári Egytem honlapján a Jelentkezés menüpontja alatt, határidő augusztus 5. A négynapos ismerkedési, tanulási, szórakozási lehetőségre a részvételi díj 65 lej, mely a szállást és étkezést is magába foglalja.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?