Stohl András a ValóVilággal tér vissza

A ValóVilág ötödik szériája után Kolosi Péter programigazgató idén tavasszal megemlítette, hogy hamarosan újra benépesülhet a villa. Márciusban arról volt szó, hogy a VV hatodik szériája már akár ősszel elindulhat, egyes információk szerint az RTL 2-n.

Az őszi műsorok már javában dübörögnek mindkét csatornán, ám a ValóVilágról nem sokat hallani. A Bors viszont megtudta, hogy a valóság-show-rajongók sem maradnak műsor nélkül. Az RTL megtartja ígéretét, s elindítja a reality-show-t.

Idén nyáron szó volt arról, hogy eladják az RTL Klub szomszédságában álló ikonikus kupolás épületet, amely a ValóVilág helyszínéül szolgáló állandó stúdió. Ez azt jelentette volna, hogy nem lesz többet VV. Az ősz közeledtével azonban már arról suttogtak, hogy a kereskedelmi csatorna vezetése mégis megtartja az üresen álló házat, vagyis terveik vannak a ValóVilággal.

stohlandras

A műsor újraindulását erősíti, hogy Stohl András két év kihagyás után október 27-én a James Bond tematikájú X-Faktorban visszatért a csatornához.

„A folyosókon azt beszélik, hogy a műsorkészítőket már értesítették az esetleges kezdésről” – mondta el a Borsnak egy RTL-es forrás. „Arról is pletykálnak, hogy Knap Attila, a ValóVilág ötödik szériájának nyertese is szerepet kaphat az új évadban. Egyértelmű: mozgolódás van a műsor körül” – hangsúlyozta a neve elhallgatást kérő informátorunk.

A folytatásról az RTL Klub vezérigazgatója, Dirk Gerkens már tavaly beszélt.  „A VV5 jelenlegi nézettségi adatainak köszönhetően a ValóVilág 6-ot is el fogja indítani a csatorna” – mondta akkor a kereskedelmi televízió első számú embere.

A Bors megkereste Kolosi Péter programigazgatót is. „Korábban sem mondtam olyat, hogy elindul a VV6, csak nem zártam ki a lehetőségét. Most sem zárom ki” – jelentette ki a szakember.

 {loadposition kampany}

Kimaradt?