Kisiskolás módjára zaklatott egy pincérnőt Új-Zéland miniszterelnöke

Bocsánatot kellett kérnie John Key új-zélandi miniszterelnöknek, mert hónapok óta azzal zaklatott egy pincérnőt, hogy folyton meghúzta a copfját.

A szóvivője által tolmácsolt szerdai bocsánatkérésében Key azt mondta, hogy nem volt szándékában kényelmetlen helyzetbe hozni a nőt. Maga a miniszterelnök is szabadkozott az újságírók előtt az ügyről, azzal mentegetőzött, hogy a kávézóban, ahol az eset történt, sokat viccelődtek, mókáztak és ugratták egymást, de amikor látta, hogy a pincérnő ezt zokon vette, akkor bocsánatot kért tőle, mire a nő is jelezte, hogy nem történt semmi dráma. 

Guardian idézi a pincérnő névtelenül írt blogbejegyzését, amelyben az áll, hogy a miniszterelnök sokszor járt már abban a kávézóban, ahol dolgozik, és hogy hónapok óta úgy próbálta a pincérnő figyelmét felkelteni, mint a kisiskolások a lányokét az iskolaudvaron: folyton meghúzta a copfját. A dolog már fél éve zajlott, ráadásul Key a feleségével együtt szokta látogatni a kávézót, sőt úgy tett, mintha felesége húzta volna meg a nő haját, a végén már nejének kellett rászólnia, hogy hagyja abba. És annak ellenére folytatta Key a zaklatást, hogy a pincérnő igyekezett elkerülni őt.

A végén már artikulátlan hangok és a Cápa című film vészjósló zenéjének dudorászása közepette közelítette meg a miniszterelnök a nőt, aki határozottan rákiabált, hogy ha nem hagyja ezt abba, legközelebb behúz neki egyet. Ezután tért vissza a kávézóba Key két üveg saját monogramos borral, hogy kiengesztelje a pincérnőt.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?