Táskájában gránáttal sétálgatott napokig egy szatmári nő (VIDEÓ)

Vizsgálatot indított a szatmárnémeti rendőrség azt követően, hogy egy lakos megjelent a rendőrségen táskájában egy gránáttal - tájékoztat a Vocea Transilvaniei. A lakos, egy szatmárnémeti üzletasszony, a hatóságoknak elmondta, háza udvarán bukkant rá a veszélyes tárgyra, és úgy gondolta, a rendőrségen a helye.

Gabriela Konstantin a lapnak elmondta, egy ismeretlen személy dobta be a gránátot az udvarára, ő pedig táskájába süllyesztette azzal a céllal, hogy beviszi a rendőrségre. A Vocea Transilvaniei úgy tudja, három napig tartotta magánál a robbanószerkezetet, amíg sikerül leadnia a hatóságoknál.

Az első vizsgálatok azt mutatják, hogy orosz gyártmányról lehet szó, a szerkezetet további vizsgálatra küldte a hatóság.

A Szatmár megyei rendőr-főkapitányság szóvivője, Ana Petric megerősítette, valóban vizsgálat indult a talált katonai fegyver ügyében, ki szeretnék deríteni, hogyan került a magánszemély udvarára.

https://www.youtube.com/watch?v=UxbhCJKsVjY&feature=youtu.be

A lap úgy tudja, a Konstantin család autókarbantartó műhelyeket üzemeltet a városban, és egy osztrák állampolgárral pereskedik egy 57 ezer eurós kölcsön miatt.

A család megtagadta, hogy bővebb információkkal szolgáljon a sajtónak.

https://www.youtube.com/watch?v=imyo85KyT_c&feature=youtu.be

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?