Újraindul Fábry műsora a köztévében március közepétől

A showman elárulta, év végéig biztosan láthatjuk majd a közszolgálati csatornák képernyőjén. Fábry Sándorral megkötötték a szerződést, így március 19-én visszatér tizenhat adás erejéig.

„Hétfőn aláírtuk a szerződést – újságolta a Borsnak Fábry. – Tizenhat adásra szerződtünk le, és lehetséges, hogy lesz egy tizenhetedik, szilveszteri műsor is, de erről később születik majd döntés.”

Amint ezt megírtuk január végén: Fábry cégével nem hosszabbított szerződést az MTVA, majd hosszú tárgyalássorozat kezdődött, és végül mégis megállapodtak, Fábry cége tovább gyárthatja a műsort. Lesznek persze változások: az eddigi forgatási helyszínünkről el kellett költözniük, de a műsor színházi jellege megmarad, mint ahogy továbbra is mellőzik a bulvárszereplőket. „Igyekszünk a kulturális tartalmat és értékeket megtartani” – nyilatkozta Fábry.

Az interneten évek óta egyre többen panaszkodnak: Fábry műsorából és személyiségéből mintha eltűnt volna a lelkesedés, a mindent elsöprő energia. „Nem érzem, hogy így lenne, talán a nézőim öregedtek meg – mondta vic­celődve, majd a szerződése anyagi vonza­tára is kitért. – Csökkent a költségvetésünk, de nem olyan mértékben, hogy ne tudnánk színvonalas műsort készíteni.”

Kapcsolódók

Kimaradt?