Nem kötötte meg az új szerződést Fábryval az MTVA

A Fábry Show ismétléseit a Duna Worldön adják, de egyelőre nem tudni, hogy lesznek-e új műsorok, ugyanis nem hosszabbított szerződést Fábry Sándor cégével az MTVA.

Fábry az RTL Klubtól való távozása után már saját produkciókjént készítette műsorát. 2012-től a Trisó Produkciós Kft.-nek évi húsz adást kellett legyártania, ezért adásonként 22 millió forint plusz áfát kapott. Három év alatt 1,3 milliárd forint bevételt hozott a cégnek Fábry showműsora.

A Bors informátora szerint Fábrynak az új köztévés rendszerben csak ígérgetik, hogy lesz műsora, de még nem kötöttek vele szerződést. Az MTVA-nál egyelőre folyik az átszervezés, senkinek a státusza nem biztos, kivéve Kálomista Gábor Fapad című sorozatának stábjáé, mert velük már aláírták a szerződést.

Az MTVA január elején közölte, hogy Fábry műsorának ismétléseit a Duna Worldön adják le. A lap kérdésére az MTVA megerősítette, hogy nincs szerződésük a Trisó Kft.-vel, de a jövőt illetően nyitva hagyták a kérdést. Az RTL Klub-os időkhöz képest jelentősen romlott Fábry nézettsége: 2014-ben átlagosan 400 ezres közönséget értek el a műsorai.

Kimaradt?