Nemes céllal vallott színt András herceg szeretője

32 év után először állt a nyilvánosság elé Koo Stark, András herceg szeretője, aki mindent elmesélt kettejük viszonyáról, hogy ezzel megvédhesse a herceget azoktól a vádaktól, hogy tinilányokkal folytatott volna szexuális kapcsolatot és szexrabszolgákat tartott.

„András herceg a barátom és a lányom keresztapja. Egész kapcsolatunk alatt becsületes, őszinte embernek ismertem, aki a keresztény értékeknek akart megfelelni. Nem tudom, mi volt Virginia Roberts célja azzal, hogy besározta Andrást, talán csak így akart pénzt kicsikarni belőle vagy fellendíteni a karrierjét” - mondta Stark. 

Először 1981-ben találkoztak, Stark születésnapján, amikor a herceg elhívta vacsorázni a nőt. Mint mondta, tökéletes úriember volt, aki bevallotta, vonzódik az idősebb nőhöz. Stark szerint ez is egy jel arra, hogy Roberts hazudik.

Azt is elmondta, 1982-ben egy karib-tengeri nyaraláson is részt vettek együtt és ugyanannyi figyelmet kapott kapcsolatuk a sajtó részéről, mint VIII. Edward és Wallis Simpson frigye. Stark ezért is tette fel a kérdést, hogy ha igaz az, hogy András herceg és Roberts egy bárban táncolt együtt, mielőtt a herceg megrontotta volna a lányt, hol vannak róla a lesifotók? Hiszen a hercegi család minden tagját fotósok hada követte mindenhova.

Kapcsolódók

Kimaradt?