Kedden nyílik a sípálya Sugásfürdőn

December 30-tól kezdődően megnyitják a sugásfürdői kis sípályát. Zajlanak a karbantartási munkálatok az 1-es sípályán is, ezek végeztével azt is használhatják a sízők.

A tavalyi programhoz hasonlóan szombaton, vasárnap és az iskolai szünidő alatt egész nap 9-től 21 óráig lehet igénybe venni a lesiklópályákat. A vakáció lejártával hétfőtől csütörtökig 15 és 20 óra között működik a felvonó, péntekenként pedig egy órával tovább tart nyitva a pálya. Az ünnepekre való tekintettel a felvonók december 31-én csak 9 és 13 óra között működnek, január 1-jén pedig zárva lesznek a pályák. Január 2-tól pedig a megszokott nyitva tartás szerint lehet sízni Sugásfürdőn. A sípályák állapota nyomon követhető itt.

A díjszabások változatlanok maradtak. Az egységes beléptető rendszerben érvényesíthető legolcsóbb 12 pontos bérlet 10 lejbe kerül, a legdrágább 90 pontos pedig 50 lejért vásárolható meg. Egy felvonás alkalmával a beléptető kapu az 1-es sípályánál 3 pontot, a 2-es számú, kis pályánál pedig 2 pontot von le.

A síbuszok kedd és vasárnap között közlekednek. Sepsiszentgyörgyön 10 és 16 órakor az Erzsébet parki, valamint a Kálvin téri megállóknál lehet felszállni. Sugásfürdőről 13, valamint 19 órakor jön vissza az autóbusz Sepsiszentgyörgyre. A Multi-Trans Rt. értesíti utasait, hogy 2015. január 1-én nem indul autóbusz Sugásfürdőre. 2014. december 31-én pedig csak a délelőtt 10 órakor induló járat közlekedik.

További részletek a sípályákról a sepsi.ro oldalon találhatóak.

Kimaradt?