Már biztos dobogós az X-Faktorban Tóth Andrea

Már biztos, hogy dobogós helyezést ér el a nagyváradi Tóth Andrea az X-Faktorban. A 15 éves lány bejutott az RTL Klub tehetségkutatójának vasárnapi hármas döntőjébe. Szombat este Nagy Richárd esett ki.

A finálé hétvége első adásában a versenyben maradt négy énekes háromszor állt színpadra: elénekelték a mentoruk kedvenc döntős dalát, előálltak egy új dallal és duettezte egy egyelőre meg nem nevezett sztárral. Tóth Andrea mindhárom próbát remekül teljesítette.

Mentora, Szikora Róbert a Cabaret-t énekeltette el újra a 15 éves lánnyal. A produkció után Little G kiemelte, „magával ragadó új koreográfiát kapott a szám, bájos volt az éneklés”. Alföldi Róbert „profinak” nevezte Tóth Andrea fellépését amellett, hogy megjegyezte, nagyon nehéz három hét elteltével teljesen új koreográfiát megtanulni ugyanahhoz a számhoz. Tóth Gabi hozzátette: Andi „kézben tartotta az egész produkciót, ami nagyon nagy előrelépés volt”.

A második fordulót Tóth Andrea zárta Jennifer Hudson One Night Only című felvételével. Little G „nagyon szépnek, nagyon szenvedélyesnek” nevezte, míg Tóth Gabi megjegyezte: „ilyen hangi tudással ideje lenne a szívét is kinyitni”, mert most nem érezte, hogy a dal és a szív találkozott volna. Alföldi azt mondta, „nagyon fegyelmezetten énekelt nagyon nagyot” Andi.

A harmadik fordulóban Tóth Andrea duettpartnere a Hooligans frontembere, Csipa volt. A két énekes között tökéletes volt az összhang. A nagyváradi lány a fellépése előtt bemutatott kisfilmben arról beszélt: régi álma teljesült azzal, hogy duettet énekelhetett Csipával.

A szombat esti élő show továbbjutóit ezúttal teljes egészében a nézőkre bízták, a mentoroknak nem volt ebbe beleszólásuk. A beérkezett szavazatok szerint a vasárnapi fináléban Benji, Tóth Andrea és Horányi Juli lép fel. 

Kapcsolódók

Kimaradt?