Egy lépésre az X-Faktor döntőjétől a nagyváradi lány

A szombat esti show egyik legkimagaslóbb teljesítményével jutott tovább az X-Faktor legjobb négy versenyzője közé Tóth Andrea. A 15 éves nagyváradi lány egy hét múlva a magyarországi tehetségkutató döntőjét is megnyerheti.

A szombati élő show-ban Benji, a Tha Shudras, Horányi Juli, Nagy Ricsi és Tóth Andi két-két egyéni produkciót adott elő. A tematika ezúttal a „híres filmslágerek és az évtized legjobb dalai” volt.

A nagyváradi lány előbb Tóth Gabi egyik számával állt a színpadra. Tóth Gabi megdicsérte. Mint mondta, sok énekesnek tört már bele a bicskája ebbe a dalba, és most nagyon örül, hogy végre volt valaki, aki jól énekelte el.

Tóth Andi másodjára Whitney Huston I will always love you számát adta elő, és szem nem maradt szárazon. Tóth Gabi annyira meghatódott a dal hallatán, hogy még a hangja is elcsuklott és inkább átadta a szót. „Szinte hihetetlen, hogy csak 15 éves, ugyanis olyan alázattal tud dolgozni és olyan hangi adottságai vannak, amelyet egy régóta pályán lévő énekes is megirigyelne” – jelentette ki mentoráltjáról Szikora Róbert.

A nézők szavazatai alapján Benji és a Tha Shudrasnak kellett párbajoznia. Végül a zsűri nem tudott dönteni, a nézőki szavazatok alapján a Tha Sudras búcsúzott.

Jövő héten szombaton és vasárnap is lesz X-Faktor, és már kizárólag a nézők szavazatai fognak dönteni a továbbjutókról. A vasárnapi adásban pedig az is eldől, ki lesz az év énekese. Erre tehát két fiúnak és két lánynak van esélye.

Kapcsolódók

Kimaradt?