Ismét a Hója-erdővel riogatják a külföldieket

Ismét bekerült a Hója-erdő a világ legfélelmetesebb helyeinek toplistájába. A moviepilot.com portál az ötödik helyre sorolta.

A megközelítőleg 295 hektáros terület több mint félévszázada van a nem kívánt figyelem középpontjában. A helyiek a moviepilot.com  szerint azt állítják, hogy az erdő, amelynek egy kör alakú tisztás van a közepén, egy kapu, és azok, akik átmennek rajta, lehet, hogy soha nem térnek már vissza.

A túlélők elbeszélése szerint erős hányingert és szorongást éreztek, amíg ott voltak. A beszámolók arról szóltak, hogy a magas fák összecsavarodtak, csomózódtak – írja a portál. A név nélküli helyiek, akik állítólag ezt nyilatkozták külföldi újságíróknak, azóta alighanem maguk is földönkívüli áldozattá váltak, ugyanis sehol nem találni őket.

A kisbácsiak nem félnek

A Kossuth-rádió korábbi beszámolója szerint az erdőhöz közeli – Kolozsvártól 8 kilométerre fekvő – Kisbács község lakói maguk is leginkább a sajtóból értesülnek időről időre arról, hogy a „bácsi torokban”, ahogy ők nevezik a Hója-erdő híressé vált részét, alkalmanként ufók landolnak. Tudják, hogy szorongással, légszomjjal kellene küzdeniük, ennek ellenére nem tudnak megijedni az intenzív paranormális jelenségek körzetében.

Egy helybéli férfi elmondta, találkozott már azzal a szóbeszéddel, hogy Bács környékén leereszkedett, majd felemelkedett valami fényes dolog. Ezt azonban nem községben lakó ember állította, közülük szemtanúként ilyet még soha senki nem mondott neki. A községben lakó egyik asszony pedig azt mondta, ő nem bánná, ha elvinnék az ufók, mert lehet, hogy a Földön kívül jobbak a fizetések, amúgy pedig szívesen főzne nekik valami finomat.

Kapcsolódók

Kimaradt?