Ilyen lehet a következő iPhone

Még meg sem szokhattuk igazán az iPhone 6-okat, a tervezők azonban már továbbgondolják az Apple csúcskészülékeit – írja a HVG.

Épp hogy csak terjedni kezdtek az iPhone 6-ok (döntögetve az eladási rekordokat), és ha az Apple követi eddigi menetrendjét, akkor az iPhone 6s következik, azonban sokan már az iPhone 7-ről fantáziálnak.

A népszerű tervező, Martin Hajek koncepcióképein az iPhone 7-nek már szinte nincs is kerete, ami azt jelenti, hogy úgy csökkenthető a telefon mérete, hogy közben a kijelző ugyanolyan nagy marad, mint korábban. A hangszóró felülre kerül, és az alsó, a Home gombnak otthon adó rész is keskenyebb lett, sőt – nem is rossz ötletként – a Control Center is ide került.

Jimmy Benson is készített iPhone 7 koncepcióképeket. Ő is eltüntette az oldalsó keretet, csökkentette az alsó és felső keretsáv szélességét, sőt még a Home gombot is áttervezte (mi pedig csodálkozunk, hogy ez eddig miért nem jutott az Apple eszébe). Az alkalmazások immár öt oszlopban helyezkednek el, az eddigi négy helyett.

Kapcsolódók

Kimaradt?