Sorra rendelik az anti-okostelefont (VIDEÓ)

A Kickstarter oldalon bukkant fel egy meglehetősen értelmetlennek tűnő kampány, ám már a közösségi finanszírozás eredménye is jelezte, talán mégiscsak lesz rá kereslet. Most pedig már sorra meg is rendelik a terméket.

Meglepő, mi mindenre képesek pénzt áldozni az emberek. Már az is érdekes volt, hogy a NoPhone kampány 5000 dolláros célját messze meghaladva, 18 ezer dollárt adtak össze a felhasználók, most viszont már meg is rendelhető a 140 x 67 x 7,3 mm-as műanyag darab, a technológiamentes NoPhone.

Az alapváltozat ára 12 dollár, viszont van egy úgynevezett NoPhone 1 Selfie upgrade változat is, ezért már hat dollárral többet kell fizetni. Ezen egy tükörmatrica is van az „instant”, a hackerek által tuti elérhetetlen szelfiért. A kanadai GlobalNews szerint már több mint 1600 darabot meg is rendeltek belőle.

Bár a NoPhone ötlet viccnek indult, tényleg vannak rá vevők (ezúttal a szó szoros értelmében), talán csak vicces kütyünek tartva, de még az is lehet, hogy valaki épp az okostelefon-függőségétől szabadulna.

A GlobalNews egyébként egy táblázatot is készített az iPhone 6 és a NoPhone specifikációinak összehasonlításáról.

Kimaradt?