Íme az eddigi legerősebb iPhone koppintás

A Lenovo mobilos részlege sok érdekes, egyedi termékkel látta el a piacot, ezért is furcsa, hogy a Sisley névre hallgató széria ennyire nélkülözi az egyediséget. Az egyelőre csak kínai piacra bejelentett készülék egy az egyben másolja az iPhone-ok formavilágát, sőt, a cég marketingesei úgy döntöttek, hogy a termékoldalán is mindent megtesznek azért, hogy a látogató az Apple-re gondoljon.

A készülékeket ugyanolyan elrendezésen, szögben fotózták, a használt grafikai elemek, betűtípusok is mind az iPhone 6 kapcsán megjelent weboldalakra emlékeztetnek. A 2000 jüanba kerülő, 6,9 mm-es S90 képességei ennek ellenére nem rosszak, bár messze nem annyira fejlett, amennyire a nemrég megjelent iPhone modellek.

A Lenovo S90 5 colos, HD felbontású, Super AMOLED kijelzővel, 1,2 GHz-es, négymagos Snapdragon processzorral, 1 GB RAM-mal, 16 gigabájt tárhellyel várja a kínai vásárlókat. A dual SIM-es mobil egy 13 megapixeles hátlapi és 8 megapixeles előlapi kamerát kapott, támogatja az LTE hálózatokat és NFC is megtalálható benne.

Kapcsolódók

Kimaradt?