Itt a legújabb probléma az iPhone 6-nál

Nincs még egy olyan csúcstelefon, amelyet annyi „gate” övezne, mint az iPhone 6-ot. Itt a legújabb probléma vele – írja a hvg.hu.

Tény, hogy már a megjelenése utáni hétvégén eladási rekordot döntöttek az Apple 2014-es csúcstelefonjai, azonban azóta már többször keveredtek ilyen-olyan „botrányba”.

Először ott volt a telefononk állítólagos hajlíthatóságát pellengérre állító bendgate, majd a hairgate következett, amit az váltott ki, hogy a fülhöz tett készülékbe könnyen becsípődött a felhasználó haja.

S ha ez még nem lenne elég, most itt a dyegate. A BGR híradása szerint néhány iPhone 6-tulajdonos arról panaszkodott, hogy a kék farmernadrág zsebébe tett készülék antennatakaró, de amúgy szinte észrevehetetlen műanyag csíkjait elszínezte a farmer, s ezzel a mobil máris leharcolt küllemet kapott.

A felhasználói megkeresésekre állítólag annyit reagált az Apple, hogy próbálják meg valamilyen tisztítószerrel eltávolítani a színeződést, azonban azzal kapcsolatban már nem volt további ötlet, hogy mit tegyen az, akinél ez nem válik be.

A BGR megemlíti, hogy hasonló probléma volt a tavalyi HTC One-nál is, abban az esetben egy úgynevezett mágikus radír segített, kérdés azonban, ez jó volna-e az iPhone 6-nál is.

Kapcsolódók

Kimaradt?