Prostituált és hullafosztogató volt tinédzser korában Depardieu

Meglepő vallomásokkal teli Gerard Depardieu Így történt (It happened like that) című, most megjelenő önéletrajza. Az orosz állampolgárságú francia színész állítása szerint 10 évesen már az utcát járta, 15 évesen homoszexuális prostituált lett, a kuncsaftjait gyakran ki is rabolta, 16 évesen három hétig börtönben ült autólopásért. 

„Már egész fiatalon feltűnt, hogy a homoszexuális férfiak vonzónak tartanak. Így amikor szexelni akartak velem, én pénzt kértem cserébe. És ki is raboltam őket, amikor csak tudtam” – írja Depardieu a könyvében.

A számos filmdíjat és más elismeréseket, többet között a  a Francia Becsületrend lovagja címet magáénak tudó színész azt is elismerte, hogy volt időszak, amikor egy idősebb barátjával sírokat ástak ki, hogy ellopják a hullák ékszereit. De nemcsak hulláktól, hanem az 1968-as párizsi diáklázadás alatt a tüntetőktől is lopott. Pénzszerzési módjai igen változatosak voltak, elmondása szerint még egy NATO-bázisra is bejárt cigit árulni.

A Szegedi Szabadtéri Játékokon bemutatott Háry János című daljáték Napóleonját alakító színész a dailymail.co.uk szerint nemrég azzal dicsekedett, hogy naponta 14 üveg italt fogyaszt el, pezsgővel kezdi és whiskyvel zárja a napot. Depardieu ennek ellenére azt állítja, hogy nem alkoholista, csak így küzd a fóbiái ellen.

 

Kapcsolódók

Kimaradt?