Katalin hercegné akár ikreket is várhat

Katalin hercegné ikreket várhat? A William Hill fogadóirodánál már nem lehet arra fogadni, hogy Vilmos herceg felesége ikrekkel terhes. Az iroda felfüggesztette a fogadást, miután egy óra leforgása alatt kétszázan tettek pénzt erre a lehetőségre - írja a Blikk.

Nagy-Britanniában azután tört ki a fogadási láz, hogy az egyik bulvárlap megszellőztette, Katalin ikrekkel várandós. A William Hill munkatársaihoz azonban nem jutott el időben a hír, így történt meg, hogy megrohamozták az emberek az irodát. Az odds alig több mint egy óra alatt 20:1-ről 9:1-re csökkent. „Rengeteg fogadás érkezett és sokan nyitottak új számlát is” – mondta az egyik bukméker. Az iroda végül úgy döntött, hogy befagyasztja a fogadást. A briteknél egyébként nemcsak a gyerekek számára és nemére, hanem a királyi utód nevére is lehet fogadni.

A királyi hivatal szeptember elején jelentette be, hogy a hercegi párnak ismét gyereke születik. Katalin terhességének még korai szakaszában van, folyamatos rosszul létek gyötrik, ami az ikerterhességnél hatványozottabb lehet. Vilmos felesége az utóbbi hetekben nem is mutatkozott a nyilvánosság előtt. A hercegi párnak egy fiúgyermeke van már, a 14 hónapos György.

Kapcsolódók

Kimaradt?