Bajor Imre özvegye beperli férje egykori "orvosát"

Bajor Imre özvegye kegyeletsértés miatt pert indít Vargha Zoltán ellen, aki korábban a színészt kezelte – írta a Blikk.

Vargha Zoltán kegyeletsértő és valós orvosi diagnózist nélkülöző nyilatkozatokat tett, ezért Bajor Imre özvegye rágalmazás miatt ügyvédhez fordult – közölte a Blikk. „Eljutottam arra a szintre, hogy elegem lett" – idézte a lap Bajor Ildikót. Hegedűs László, a család ügyvédje is megerősítette, hogy megbízást kapott az özvegytől az üggyel kapcsolatban.

A beszámoló felidézte, hogy Vargha rövid ideig talpmasszázzsal kezelte az agydaganattal küzdő Bajor Imrét, és bár a hagyományos kezelések mellett szinte minden lehetséges alternatív gyógymódot megpróbált a színész és felesége, ezek közül csupán egy volt Vargha Zoltán sokak által vitatott módszere.

A családhoz közel álló egyik barát a Blikk szerint azt mondta, Varghát először megkérték, hogy saját maga reklámozása érdekében ne nyilatkozzon Imre egészségügyi állapotáról, majd a betegséggel harcoló Bajor Imre ezt határozottan meg is tiltotta neki az orvosi titoktartási kötelezettségre hivatkozva. A forrás szerint hasztalan, Vargha Zoltán ugyanis a Frizbi felvételén azt mondta, Bajor Imre halálát nem a rák, hanem a vitaminok és a morfium okozta.

A család barátja a lap szerint hozzátette, Bajor Imre nagyon megbánta Vargha Zoltán módszerének igénybevételét. Szerinte a színész egyetlen lelete sem került Varghához, aki Hajdú Péternek azt állította, Bajornak sem a tüdejében, sem az agytörzsében nem volt már nyoma rosszindulatú elváltozásnak. Sajnos azonban szó sem volt arról, hogy a színész legyőzte volna a gyilkos kórt.

 

Kapcsolódók

Kimaradt?