Kézdiszentlélek: megfélemlítették a megkéselt motoros utasát

Megfélemlítették a kézdiszentléleki balesetben segíteni megálló és megkéselt motoros utasát, ezért a nő feljelentést tett a rendőrségen – idézte kedden a Székelyhon a Kovászna megyei rendőrség parancsnokát.

Ioan Popa sajtótájékoztatóján elmondta, a 27 éves nő nem sérült meg, ám panasza szerint a baleset helyszínén több helybéli megfenyegette. A feljelentő nem tudta azonosítani megfélemlítőit, ám az ügyben vizsgálat indult – mondta a rendőrparancsnok.

Mint ismert, a kézdiszentléleki balesetben egy 37 éves szovátai motoros bukott amiatt, hogy megpróbálta elkerülni az úttesten szabálytalanul átkelő 11 éves kislányt. A motoros meghalt, utasa (egy nő) és az elgázolt kislány súlyosan megsérült, egy segíteni megálló másik motorost pedig a kislány hozzátartozói megvertek és megkéseltek. A megsebesített motoros utasa volt a panasztevő hölgy

Ioan Popa ugyanakkor megerősítette a maszol.ro-n hétfőn megjelent információt, miszerint mind a baleset, mind a segíteni akaró motoros elleni gyilkossági kísérlet ügyében bűnvádi eljárást megelőző vizsgálatok folynak. A 27 éves nő panasz már egy harmadik bűnvádi vizsgálat tárgya.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?