Abszolút rekord: kétmilliárdos nézettségű a Gangnam Style (VIDEÓ)

Túl nagy meglepetést nem fog okozni az abszolút győztes, a minden idők legnézettebb YouTube-videóinak egyértelmű első helyezettje, legfeljebb az a meglepő, hogy lassan már 2 éve, hogy megjelent, és még mindig rengetegen érdeklődnek iránta – írja a hvg.hu.

A Gangnam Style 2012. július 15-én került fel, pontosabban robbant be a YouTube-ra, és már az év decemberében az első olyan videóvá vált, amelyre egymilliárdszor voltak kíváncsiak. Ezután persze már a csapból is Spy nótája folyt, számos változata, sőt paródiája is megjelent a legnagyobb videomegosztón.

https://www.youtube.com/watch?v=9bZkp7q19f0

Most pedig napok híján egy új rekord előtt állunk, a hivatalos Gangnam Style videó mindjárt átlépi a bűvös kétmilliárdos határt – e sorok írásának idején már csak 2 millió megnézés hiányzott ehhez. És ami a lényeg: itt nem a különféle Gangnam Style videók összességéről van szó, egyesegyedül a már említett hivatalos videóról.

A kétmilliárdos szám már csak annak a fényében is elképesztő, hogy a YouTube-lista második helyezettjét, Justin Bieber Baby című számát alig valamivel többen, mint egymilliárdan tekintették meg.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?