Zsarnoknak tartották Mick Jagger barátnőjét a Rolling Stones tagjai

Egyre több információ lát napvilágot Mick Jagger öngyilkosságot elkövető barátnője, L'Wren Scott halálának előzményeiről. Nem véletlen döntés, hogy a nő nem tartott a Rolling Stones-szal ausztráliai koncertturnéjára – idézte a brit lapokat a hirado.hu.

Az együttesnek ugyanis elege lett az állandóan parancsolgató, zsarnokoskodó hajlamú Scottból. Egymás között jó ideje csak Yokónak hívták L'Wrent, amiről persze a divattervezőnő már régebben értesült. (Yoko Ono volt az, akit a Beatles 1970-es feloszlásáért tesznek felelőssé a rajongók.)

A bandatagok egyre nehezebben viselték el Jagger barátnőjének zsarnokoskodó stílusát, előző turnéjukon Malajziában kerek perec kijelentették, nem hajlandók a Scott által tervezett színpadi ruhákban fellépni. Ettől kezdve Scott csak Jagger ruhatárát alakítgatta. De tény, hogy mindig elkísérte a fiúkat a koncertekre - kivéve a mostanit.

Állítólag amikor Jagger tudtára adta otthon, nagyon nem szeretnék, ha velük utazna Ausztráliába, hatalmas veszekedés tört ki. Scott nemcsak a bandatagokkal, hanem Jagger gyermekeivel sem volt valami jó viszonyban. Lányai és fia szerint a barátnő túlságosan is rátelepedett régen még vicces és jókedvű apjukra, aki L'Wren hatására nagyon megváltozott az utóbbi évtizedben.

Érdekes volt az együttes első reakciója L'Wren halálhírére. Először bejelentették, hogy együtt éreznek Jaggerrel, de a turné megy tovább. Aztán egy nappal később mégiscsak lemondtak egy Perthben tartandó koncertet, végül újabb napnak kellett ahhoz eltelnie, hogy az egész turnét lefújják. Jaggert nagyon megviselték a történtek, hazatérve egyenesen Karis lányához ment, ahol többi lánya, Elizabeth, Georgia May, Jade és fia, James várták. A hírek szerint Mick egyelőre Los Angelesben marad, majd csak a temetésre utazik New Yorkba.

Kapcsolódók

Kimaradt?