Valószínűleg ezért lett öngyilkos Mick Jagger barátnője

Mick Jagger élettársának barátai régóta aggódtak a divattervező lelkiállapota miatt. Scott ugyanis halálát megelőzően, már egy ideje súlyos depresszióban szenvedett – írja a hirado.hu.

Ami biztosnak tűnik L'Wren Scott öngyilkosságával kapcsolatban, vagy legalábbis rávilágíthat a történtekre, az többek között az, hogy a híradások szerint a divattervező cégének súlyos adósságai voltak. A  brit székhelyű LS Fashion Ltd.-nek 2012 decemberében  - a cég elszámolása szerint - a vagyonát meghaladó 4,24 millió eurós tartozása volt. A vállalat rövid és hosszú lejáratú adósságai 6,75 millió euróra rúgtak az összesen 2,51 millió eurós vagyonával, tőkéjével és tartalékaival szemben. Nyilvánvaló, hogy Scottot ez is nyomasztotta.

Emellett az is zavarta, hogy 13 éve tartó kapcsolatában Jagger nem volt hajlandó megkérni a kezét, holott Scott gyerekeket és családot szeretetett volna alapítani. Ráadásul Jagger előző családja, lánya Jade és annak lánya Assisi mindketten várandósok. Jade májusra, míg Assisi áprilisra van kiírva. A nemrégiben magtartott családi újszülött-köszöntő bulira azonban egyikükhöz sem volt hivatalos Scott.

Először szólalt meg Mick Jagger azóta, hogy barátnője, L'Wren Scott öngyilkos lett. Az énekes rövid, de érzelmes üzenetet írt a Facebook-oldalára, illetve a honlapjára. "Még mindig azon vagyok, hogy megértsem, miért döntött úgy a szerelmem, a legjobb barátom, hogy ilyen tragikus módon véget vet az életének" - írta. "Rengeteg csodálatos évet töltöttünk el együtt, és nagyszerű életet teremtettünk magunknak" - tette hozzá. Mick Jagger arról is írt, hogy rengetegen csodálták L'Wren Scott tehetségét, "nem utolsó sorban" maga Jagger. "Soha nem fogom őt elfelejteni" - zárta sorait az énekes.

A divattervező általában elkísérte párját a koncert turnékra, de most úgy döntött, inkább New York-ban marad. "Nem volt igazán jó állapotban ahhoz, hogy velük tartson" - mondta Scott egy barátja. L'Wren Scott ruháit Madonna, Nicole Kidman, Oprah Winfrey, Penélope Cruz és az amerikai first lady, Michelle Obama is viselte. L'Wren mindössze 49 éves volt, egy hónap múlva ünnepelte volna 50. születésnapját.

Kapcsolódók

Kimaradt?