Nyolc éves kisfiú próbálta menteni Paul Walkert

Drámai részletek derültek ki a Halálos iramban sztárja, Paul Walker halálos balesetéről. A nyomozók szerint a Porschét valószínűleg vezető Roger Rodas kisfia is a helyszínen volt. Egy tanú, Jim Tort elmondta, hogy a nyolcéves gyerek átmászott a kerítésen, úgy rohant oda apja akkor már lángokban álló autójához, és megpróbálta kimenteni őt és a színészt.

Paul Walker több ismerőse is a helyszínre érkezett, és tűzoltókészülékekkel próbálták megfékezni a lángokat, sikertelenül.  Az eset óta több százan jelentek meg a helyszínen, hogy leróják kegyeletüket, köztük Paul Walker számos kollégája is. A Facebook-oldalán pedig megszámlálhatatlan megemlékező köszönte meg munkáját, és emlékeztettek mindenkit a színész mondására: "Ha egy napon majd megöl a sebesség, ne sírj értem, mert mosolyogva mentem el."

Az oldalon hivatalosan cáfolták azt a hírt is, miszerint a színész lánya, Meadow szemtanúja volt a balesetnek. Hozzátették: számos profil jelent meg a közösségi oldalon a lány nevében - ezek azonban hamisak, ugyanis Meadow-nak nincs nyilvános profilja, és jelenleg nem aktív a közösségi médiában.

Kapcsolódók

Kimaradt?