Cáfol Bölön polgármestere: őt verték meg a rendőrök

Cáfolta Sikó Imre, Bölön polgármestere, hogy szerdán este megvert egy rendőrt  a községben. Elmondása szerint a valóságban az történt, hogy a rendőrök támadtak reá és társára.

Az elöljáró a szekelyhon.ro portálnak azt mondta: a közrendészeti hatóság ülését követően házigazdaként megvendégelte a résztvevőket, ahol maga is fogyasztott alkoholt. Amikor a vacsora után hazafelé tartott, hirtelen előtte termett a bölöni rendőrparancsnok és helyettese, és a földre teperték.

Ezt észrevette az előtte haladó közbirtokossági elnök (a polgármester bátyja), és segítségére sietett, de a közelben lakó helyiek is gyülekeztek, ezért a rendőrök jobbnak látták, ha eltűnnek. Sikó Imre szerint később azért mentek a rendőrőrsre, hogy tisztázzák az incidenst.

Állítása szerint itt hasonló fogadtatásban volt része, megütötték és könnygázt fújtak a szemébe. Az elöljáró szerint rajta nem látszanak az ütésnyomok, de a bátyja testén zúzódások vannak. Sikó Imre harmadik mandátumát tölti Bölön község önkormányzatának élén. 

Kapcsolódók

Kimaradt?