Félrelépéshez partnert kereső oldalt reklámoznak Fico arcával

Mobil óriásplakát cirkál Pozsonyban Robert Fico miniszterelnök és egy fiatal nő képével illusztrálva, „Éld át a szenvedélyt - élvezd ki a félrelépést!" felirattal, egy társkereső honlapot reklámozva.

A 2010 óta működő, heves reakciókat kiváltó nemzetközi oldal az egyébként nős szlovák miniszterelnök nyári afférjára utal, amikor fiatal titkárnőjével tett romantikus kirándulást egy kastélyszállóba, melyről hazatérve – lesifotós által dokumentálva - csókkal búcsúzott a nőtől. 

A reklám szerint a szolgáltatásait kínáló oldal azt állítja, egyszerű titokban tartani a félrelépéseket, ha a Victoria Milan nevű honlap szolgáltatásait használják az érdeklődők. „A diszkréció garantált" - állítják.

Minden bizonnyal nem véletlen, hogy mobil billboardot használnak, a cég működése során ugyanis számos kritikát, ellenreakciót váltott ki, annak ellenére, hogy három éves működése során hárommillió olyan tagra tett szert, akik flörtöt vagy valódi félrelépést keresnek.

Svédországban az etikus reklámokért felelős bizottság több száz panaszt kapott a cég ottani kampánya miatt, Finnországban pedig betiltották a plakátokat, mivel többnyire iskolák, játszóterek közelében helyezték el azokat. 

Szlovákiában a miniszterelnök széles körben mediatizált állítólagos románcát tették meg fő motívumnak, a cég vezetője ígéretes piacnak tartja az országot, egy éven belül 75 ezer szlovákiai taggal számolnak. A cég filozófiája szerint biztosak abban, hogy a többségében katolikus Szlovákiában a nőknek elegük van a rájuk nehezedő sztereotip elvárásoktól, miszerint főznek és takarítanak, és csupán a gyerekek miatt nem lépnek ki a házasság kötelékéből. A cég vezetője, Sigur Vedal szerint a megoldás gyakran egy másik férfival létesített viszony, aki megadja a nőnek a tiszteletet, figyelmességet és szenvedélyt.

Kapcsolódók

Kimaradt?