Stohl András egyszer majdnem megverte Alföldi Róbertet

A Libri Kiadó gondozásában a jövő héten megjelenő Alföldi színháza Öt nemzeti év című, Csáki Judit által írt könyvből kiderül: Stohl András és Alföldi Róbert kapcsolata olykor eléggé viharos volt. Stohl egyszer majdnem meg is verte a Nemzeti Színház volt igazgatóját - írja a Blikk.

"Jut eszembe, egyszer majdnem megvertem. Gyulán próbáltunk, és egy fiatal partneremet csuklóztatta ezerrel. Hetven fok volt a színpadon, ő meg egy napernyő alatt ült, vizes törülközővel a nyakában. És emlékszem, egy bukósisak volt a kezemben, amikor meglódultam, és elindultam lefelé; nem tudom, mit csináltam volna, ha utolérem, de valami lehetett az arcomon, mert ő rohant fölfelé a nézőtéren. Ma már visítva röhögünk rajta, mert ő voltaképp imádja az ilyesmit" - mondta Stohl András az esetről.

A sztárszínész, akire a rendező Koppány szerepét bízta az István, a király jubileumi előadásában, azt is bevallotta, a főiskolán még egyáltalán nem szívelték egymást. "Eleinte utáltuk egymást. Ő jött oda hozzám egy Zsámbéki-vizsga, a Homburg hercege után azzal, hogy nagyon tetszett neki, amit csináltam. Akkor dőlt le egy fal" - mesélte.

Amikor kiderült, Alföldi lesz a Nemzeti Színház igazgatója, Stohl repesett az örömtől. Bár ez hamar elszállt, Alföldi ugyanis annak ellenére kirúgott több embert, hogy Stohl kérte: ne tegye. Végül pár hónap után lenyugodtak a kedélyek, visszatért a barátságuk is a normális kerékvágásba, ám ez a két sztár esetében nem azt jelenti, hogy a szabadidejükben is programokat szerveznek.

Kapcsolódók

Kimaradt?