Hátborzongató hipotézis a remetemezői kettős gyilkosságról

Vélhetően megölte a gyermekét, majd öngyilkos lett az a besztercei lelkipásztor, akinek holttestét két hete fedezték fel egy kiégett kisbuszban a Szatmár megyei Remetemezőn – nyilatkozták a România TV-nek ügyészségi források.

Ezt a hipotézist az támasztja alá, hogy a 39 éves férfi testén az égési sebeken kívül nem találtak külsérelmi nyomokat, míg a 9 éves kisfiú testén talált nyomok arra utalnak, hogy az áldozat védekezni próbált az erőszakos halála előtt.

A nyomozók első hipotézise az volt, hogy kettős gyilkosság történt, és az elkövető feltételezhetően el akarta tüntetni tettének nyomait a jármű felgyújtásával, azonban a kisbusznak csak az eleje égett ki. A két holttest a hátsó ülésen hevert.

Az apa, A. T. Blaga a pünkösdi-karizmatikus mozgalom pásztora volt Beszterce-Naszód megyében. Korábbi információk szerint fiával augusztus 5-én indult el otthonról. A feleség másnap kezdett pánikolni, mivel nem tudta őket elérni telefonon. A férfi egy fogyatékkal élő gyerekekkel foglalkozó gyermekotthon igazgatója, és táborozási lehetőséget keresett Szatmár megyében. 

Kapcsolódók

Kimaradt?