Dancs Annamarival vigasztalódik Nacsa Olivér?

Szerdán délelőtt az Operettszínházzal szemben lévő kávéház teraszán kapták lencsevégre a nemrég elvált humoristát, Nacsa Olivért és Dancs Annamari sepsiszentgyörgyi énekesnőt. „Nagyon jól megértették egymást, finoman flörtöltek, és Annamarinak is láthatóan tetszett, amit Olivér mondott, többször incselkedve hátralendítette a haját, nevetett. Nem hallgatóztam, de annyit elkaptam, hogy Barcelonáról beszélgettek" – mesélte a Blikknek egy olvasó-riporter.

Nacsa Olivér alig pár hónapja jelentette be, hogy vége a házasságának, hiába küzdöttek, és akarták megmenteni a kapcsolatukat Zsuzsival, nem sikerült. Pedig a humorista többször ki is repült a Németországban dolgozó párjához, hogy mentsék a menthetetlent, de végül belátták, hogy külön utakra kell indulniuk.

A humorista a magánéleti válságát úgy próbálta feldolgozni, hogy magára koncentrált: hatalmas változáson ment keresztül, lefogyott 18 kilót, és mint ahogy azt a Vasárnapi Blikknek korábban elárulta: nyitott egy új szerelemre. Most nem tagadta, hogy találkozgat az énekesnővel, akinek testvére már szervezett is nekik fellépéseket Erdélybe.

„Jóban vagyunk, és nem lennék igazi férfi, ha nem venném észre, hogy Annamari egy igazán vonzó, kedves, tehetséges nő. Sok a közös témánk, főleg most, hogy együtt dolgozunk a Palotagálán, de egyelőre ennél többet nem mondanék" – válaszolta röviden. Dancs Annamari azt mondta a lapnak: egy ideje már ismerik egymást, voltak együtt fellépni is, és nagyon szimpatikusnak találja Olivért.

Kapcsolódók

Kimaradt?