Halállal fizetett lánya életéért a buszbaleset kolozsvári áldozata

Élete árán mentette meg lányát a haláltól a montenegrói buszbaleset kolozsvári áldozata a ziuadecj.ro szerint. A történtekről a lánytól szereztek tudomást a portál által megkeresett gyászoló rokonok.

A halott asszony nővére elmondta, amikor a szakadékba zuhanó autóbusz a földhöz csapódott, Aurora Morar és Dana Morar kirepültek a jármű ablakán. „A lány elmesélte nekünk, hogy az anyja mentette meg az életét. Miután kizuhantak az ablakon, rájuk zuhant egy szikladarab. Aurora a testével óvta meg a lányát az ütéstől” – mesélte a rokon.

A rokonok verzióját megerősítette csütörtökön a Mediafaxnak a bukaresti Elias Kórház orvos igazgatója is. „Aurora Morar testével védte 26 éves lányát a feléjük zuhanó szikladarabtól. Dana Morar csak enyhébb sérüléseket szenvedett, de nagyon rossz lelkiállapotban van” – mondta a hírügynökségnek dr. Dana Safta.

Az 56 évesen elhunyt Aurora Morart a Házsongárdi temetőbe temetik el csütörtökön. A nőnek három nagykorú gyermeke van. Emil Boc polgármester támogatásáról biztosította a családot.

Kapcsolódók

Kimaradt?