banner_LYJAJgUi_banner_sMBIsrBw_GOOGLE_970x250_2.gif
banner_Qadt244U_webbanner_728x90.gif
banner_whe5WvtP_banner_5A50eRU8_GOOGLE_300x250.gif

Online tartják az idei karácsonyi vásárt Sepsiszentgyörgyön

Sepsiszentgyörgyön kedden kezdődik a karácsonyi vásár, amit a járványhelyzet miatt idén internetes platformon valósítanak meg. 

Mivel az árusok nem tudnak kiköltözni a város központjába, a Kónya Ádám Művelődési Ház online felületen próbál karácsonyi vásárt szervezni, így a háromszéki őstermelők, kézművesek és kereskedők portékáit a www.kultura.ro oldalon találják.

Az online platform létrehozásának célja, hogy lehetőséget biztosítson a vásárosoknak termékeik értékesítésére. Az online platformon megtalálhatóak a kiváló minőségű kézműves termékek, házi készítésű élelmiszerek, édességek, irodalmi alkotások, valamint ipar- és népművészeti tárgyak. 

Az online karácsonyi vásár ugyanakkor arra is felhívás, hogy az érdeklődők környékbéli termelőktől és kézművesektől szerezzék be az angyalfiát, így járulva hozzá a helyi értékek népszerűsítéséhez és továbbadásához. 

A sepsiszentgyörgyi vásár online platformja a www.kultura.ro honlapon található, a Karácsonyi Vásár menüpont alatt. Az adatlapokon megtalálható több mint ötven vásáros elérhetősége, amelyeken keresztül a vásárlók e-mailben vagy telefonon adhatják le a rendeléseiket. A kiszállítást minden vásáros egyénileg bonyolítja le a vásárlóval való megegyezés alapján.

banner_5wMnizP8_webbanner_300x250.gif
banner_2OFm8Z0e_webbanner_3_970x250.gif

Kapcsolódók

Kimaradt?