Választási részvételre biztat Cseke Attila nagyváradi polgármesterjelölt

Arra biztatom a nagyváradi magyarokat, hogy nagy létszámban vegyenek részt az önkormányzati választásokon – jelentette ki szavazata leadása után Cseke Attila, az RMDSZ nagyváradi polgármesterjelöltje.

Nagyváradon egy négyéves, nem könnyű mandátum zárult, de a politikus úgy véli: az elmúlt két hónapban sikerült előtérbe helyezni azokat a terveket és a lehetőségeket, amelyek a nagyváradi magyar közösség előtt állnak, és amelyek mindenki számára elhozhatják azt az egyensúlyt, amire Nagyváradon igazán szükség van.

„Arra biztatom a nagyváradi magyarokat, hogy nagy létszámban vegyenek részt az önkormányzati választásokon, hiszen pontoson olyan erősek leszünk, mint ahányan ma el tudunk menni szavazni. A 27 önkormányzati helyet, illetve a polgármesteri tisztséget a nap végén ki fogják osztani, és annak alapján osztják ki hogy mennyien mennek el és hogyan szavaznak a nagyváradiak” – nyilatkozta a jelölt.

Cseke Attila elmondta, az RMDSZ számára nagyon fontos, hogy nincsenek fenntartott helyek, ezért minél nagyobb a magyarság részvétele, annál erősebb képviselete lehet a nagyváradi magyaroknak Nagyvárad közéletében a következő négy évben. „Nagyon fontos, hogy tudjuk hallatni a hangunkat, tudjuk elmondani ennek a közösségnek az igényeit, az érdekeit, tudjuk elmondani, mindenki számára fontos, hogy egyensúlyt tudjunk teremteni Nagyváradon” – hangsúlyozta voksolás után Cseke Attila.  

A helyhatósági választásokról szóló hírfolyamunkat itt olvashatja.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?