Soós Zoltán: most esélyünk van Marosvásárhelyen legyőzni ezt a rendszert

„Lesz-e változás vagy marad minden a régiben? Ez a tétje a mostani választásnak!” – fogalmazott Soós Zoltán a hivatalos kampányidőszak első napján, pénteken.

A független polgármesterjelölt szerint vagy elindul Marosvásárhely végre a változás útján és lesz egy olyan városvezetés, amely ténylegesen a vásárhelyieket képviseli, vagy marad a 20 éves rendszer, amely csak saját érdekeivel törődik. Dorin Florea megfutamodott, de a rendszere itt maradt, az ő jelöltjei mindent megtesznek majd azért, hogy a rendszert hatalomban tartsák - hangsúlyozta.  „Nekik azt üzenem: nem fogok meghátrálni”, tette hozzá, „mert én most eltökéltebb vagyok, mint bármikor és mi most erősebbek vagyunk, mint bármikor” – mondta Soós Zoltán.

Marosvásárhely független polgármesterjelöltje arra kéri a választókat, hogy ne higgyenek a hamis vádaknak és ígéreteknek, tegyenek a változásért, legyenek az urnáknál a választás napján és tegyenek azért, hogy mások is velük tartsanak. A többség változást akar, de vannak olyanok, aki még kételkednek abban, hogy ez lehetséges - nyomatékosított. „Nekik is mondom: lehetséges. Higgyenek nekem és bízzanak önmagukban! Tegyünk azért, hogy szeptember 27-én győzzön a változás, győzzön Vásárhely!” – jelentette ki Soós Zoltán.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?