banner_066Zffpe_maszol_6fel_rmdsz-02.png
banner_VnNOCp39_maszol_6fel_rmdsz-01.png

Botrányba fulladt a bukaresti független főpolgármester-jelölt sajtótájékoztatója

Lökdösődés és egymás szavába vágás jellemezte Nicușor Dan bukaresti főpolgármester-jelölt péntek délelőtti szabadtéri sajtótájékoztatóját, amelyen Aurelian Bădulescu jelenlegi szociáldemokrata párti (PSD-s) főpolgármester-helyettes próbálta beléfojtani a szót a Nemzeti Liberális Párt (PNL) támogatását élvező független jelöltbe.

Bădulescu először is nem akarta engedni, hogy megkezdjék a főváros egyik peremkerületébe, az út mentén szervezett szabadtéri tájékoztatót, mondván, hogy Dan nem visel védőmaszkot, mire a jelölt azt mondta, hogy ebben az esetben – a járványügyi előírások szerint – nem kötelező feltennie, ugyanakkor felkérte a főpolgármester-helyettest, hogy álljon tőle legalább két méterre.

Kisebb lökdösődés után Dan elkezdte a sajtótájékoztatót, amelyen Bukarest jelenlegi vezetőségének hiányosságait sorolta – a digitalizálás, közművesítés, zöldövezetek létesítése, infrastruktúra-fejlesztés stb. terén –, de Bădulescu folyton a szavába vágott, letegezve a sajtótájékoztatót tartót, és meg akarta cáfolni az elhangzottakat.

 

Bădulescu nem először hívja fel magára a figyelmet köztisztviselőhöz méltatlan magatartással: idén januárban a fővárosi közgyűlés egyik USR-s képviselőhölgy tagjának mutatta fel a középső ujját.

banner_fX8C1fFi_KUK_Webbanner_300x250_ANIM_UJ.gif
banner_yJD1hpjB_KUK_Webbanner_970x250_ANIM_UJ.gif
banner_fZuguXC4_KUK_Webbanner_728x90_ANIM_UJ.gif

Kapcsolódók

Kimaradt?