Újabb halálos áldozatai vannak a koronavírusnak Romániában

Újabb hét személy vesztette életét a koronavírus miatt Romániában: ezzel 608-ra nőtt a halálesetek száma.

A 602. halálos áldozat egy Neamț megyei 67 éves nő. Április 15-én utalták be a Piatra Neamț-i megyei kórházba, onnan a iași-i fertőző betegségek kórházába szállították. 16-án erősítették meg a koronavírus jelenlétét a szervezetében, 25-én hunyt el. A többi között veseelégtelenségben szenvedett.

Egy 92 éves Galac megyei férfit egy öregotthonból szállítottak korházba, 24-én vettek mintát tőle, 25-én igazolták a vírus jelenlétét, és aznap meg is halt a beteg. Az ágyhoz kötött áldozat rengeteg más betegségben is szenvedett, a többi között krónikus veseelégtelenségben.

A 604. áldozat egy 87 éves férfi szintén Galac megyéből. Őt is egy öregotthonból szállították korházba. Április 14-én vettek mintát tőle, és 16-án igazolták a vírus jelenlétét. 25-én hunyt el. Sok más betegségben szenvedett.

Egy 72 éves Bacău megyei nőt április 2-án utalták kórházba, 4-én derült ki, hogy pozitív. 25-én hunyt el. Epeproblémái voltak. A következő áldozat szintén Bacău megyei nő, 54 éves, túlsúlyos. 26-án hunyt el.

Egy Botoșani megyei 70 éves férfi április 23-án került kórházba, 24-én vettek mintát tőle, és 25-én igazolták a koronavírus jelenlétét. 24-én hunyt el. Szívérrendszeri betegségben szenvedett. A 608. áldozat egy 71 éves Bacău megyei férfi, akit április 15-én utaltak kórházba. 24-én vettek mintát tőle, 25-én igazolták a koronavírus jelenlétét és 26-án hunyt el. A többi között krónikus obstruktív légúti betegségben szenvedett.

A romániai koronavírus-járvánnyal kapcsolatos hírfolyamunkat itt találja.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?