Kisfiával a karjában zuhant le a tizedik emeletről egy brassói férfi

Kettős tragédia történt csütörtök reggel Brassóban: a három és fél hónapos kisfiával a karjában zuhant le egy tömbház tizedik emeletéről egy férfi. Egy helyi portál szerint öngyilkosság történt.

Az esetről szűkszavúan tájékoztatott a Brassó megyei rendőrség. Alina Maria Ivan szóvivő közlése szerint egy Carpați utcai tömbház tizedik emeletéről zuhant le az apa és fia, és a kihívott mentősök már csak a halál beálltát tudták megállapítani.

A brasovstiri.ro helyi portál információi szerint az IT-szektorban dolgozó, 37 éves férfi a feleségével és a két gyermekével együtt az otthonában tartózkodott. A nő a nagyobbik, három éves gyerekkel a konyhában volt, amikor a férje a csecsemővel a karjában kilépett az erkélyre, és a mélybe ugrott.

A mentősöket egy exkavátor kezelője hívta ki, mert a férfi és a gyermek a kotrógépre zuhant. A rendőrség vizsgálja a tragédia körülményeit.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen magyarul hívható 0754–800808-as telefonszámot, vagy írjon a hallgatlak.lelkisegely@gmail.com e-mail-címre. 

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?