Ez okozhatta Cristina Ţopescu televíziós újságíró halálát

Álmában infarktus érte, ez okozhatta Cristina Ţopescu halálát – tudta meg hatósági forrásokból az Antena1.

Mint korábban írtuk, az ismert televíziós újságírót holtan találták vasárnap a lakásán a rendőrök, akiket egy barátnője hívott ki, mert nyugtalanította, hogy három hete semmilyen életjelet nem adott magáról.

A nyomozáshoz közel álló források szerint Cristina Ţopescu az ágyában feküdt. Külsérelmi nyomok nem voltak rajta, és a teste állapota arra utalt, hogy már három hete meghalt. Az újságíró hat kutyát is tartott. Kettő már nem élt, amikor a rendőrök betörték a lakásajtót.

A kórbonctani vizsgálatok nem zárultak le, de az Antena1 megtudta: az előzetes eredmények szerint alvás közben infarktus érte Cristina Ţopescut. Bár az idegenkezűség szinte a kizárt, az ismert újságíró halálának körülményeit jelenleg az ügyészség is vizsgálja.

Cristina Ţopescu 1960. július 4-én született Nagyváradon, édesapja a közismert sportkommentátor, Cristian Ţopescu volt. A Bukaresti Egyetem idegennyelvi fakultásán szerzett diplomát, az újságírói pályáját pedig a PRO TV-nél kezdte 1996-ban. 1999-től a Prima TV-nél, majd 2013-tól az Antena3 hírtelevíziónál dolgozott. Az utóbbi csatornától személyes okokra hivatkozva 2017-ben távozott. Élete utolsó éveiben sajtótanácsosként dolgozott az egészségügyi minisztériumban.

Kapcsolódók

Kimaradt?