Holtan találták otthonában Cristina Ţopescu újságírót

Ötvenkilenc éves korában elhunyt Cristina Ţopescu televíziós újságíró.

Halálhírét megerősítette az Agerpresnek a bukaresti mentőszolgálat menedzsere. Alis Grasu elmondta, az újságírót holtan találták vasárnap a lakásán a rendőrök, ők riasztották a mentősöket. Közlése szerint Cristina Ţopescu már napokkal ezelőtt meghalhatott.

Az Ilfov megyei rendőrség arról számolt be, hogy vasárnap este egy nő a rendőrség segítségét kérte, miután három hete nem látta a szomszédját. A rendőrök kiszálltak a lakáshoz, amelyben megtalálták a holttestet. Külsérelmi nyomok nem voltak rajta, a halál okát kórbonctani vizsgálat állapítja majd meg.

Cristina Ţopescu 1960. július 4-én született Nagyváradon, édesapja a közismert sportkommentátor, Cristian Ţopescu volt. A Bukaresti Egyetem idegennyelvi fakultásán szerzett diplomát, az újságírói pályáját pedig a PRO TV-nél kezdte 1996-ban.1999-től a Prima TV-nél, majd 2013-tól az Antena3 hírtelevíziónál dolgozott. Az utóbbi csatornától személyes okokra hivatkozva 2017-ben távozott. Élete utolsó éveiben sajtótanácsosként dolgozott az egészségügyi minisztériumban.

Kapcsolódók

Kimaradt?